Vážná nehoda se zraněním

24.08.2013 14:52

  Vážná dopravní nehoda se třemi zraněnými se stala v sobotu v Janově nad Nisou. Řidička Fordu nezvládla řízení a s autem se převrátila na bok a narazila do protijedoucího vozu Volkswagen. Zraněné museli z aut vyprošťovat hasiči, kteří je po vyproštění předali záchránné službě k ošetření. Nejlepé dopadla spolujezdkyně vozu VW, která vyvázla jen z lehkým otřesem a pár škrábanečky. Řidička VW měla tržnou ránu na hlavě a stěžovala si na bolest hrudníku od bezpečnostních pásu. Nejhůře na tom byla řidička Fordu, kterou museli hasiči z vozu vystříhávat.

  Vše naštěstí probíhalo jen v rámci ukázky Hasičského loučení s prázdninami, které 2. rokem pořádali Janovští hasiči pod vedením starosty hasičů Radoše Morávka a velitelem jednodky hasičů Radkem Nagy.

  Vše začalo již brzy ráno velkými přípravami a samotná akce pro veřejnost začala od 10hodin. A jak to tak bývá, tak ani my jsme zde nemohli chybět s naším stanem první pomoci. Ráno jsme naložili stan a všechny potřebné věci a mohli jsme vyrazit na Janov na Berkovu louku, kde se akce konala. Postavili jsme stan, připravili věci a byli jsme připravení  na lidičky, kteří si k nám příjdou změřít tuk nebo tlak a nebo se dozvědět něco o první pomoci.

Okolo jedné hodiny začaly ukázky složek IZS, kde se například představila vězeňská služba se svými čtyřnohými kamarády, dále byla k vidění již zmiňovaná nehoda, Horská služba se záchranou parašutisty uvízlého na stromě, přepadení eskorty vězeňské služby a mnoho dalšího. Během celého dne mohly děti soutěžit o hasičského buřtíka, svést se na koni nebo velbloudovi a hlavně si mohly prohlédnout techniku složek IZS.

Myslím si, že po skončení akce se všichni zase těšíme na příští rok, kdy proběhne další ročník Hasičského loučení s prázdninami

Zpět

Fotogalerie: Vážná nehoda se zraněním

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040820-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040822-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040824-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040825-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040828-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040830-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040831-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040832-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040834-jpg/
/album/fotogalerie-vazna-nehoda-se-zranenim/p1040838-jpg/
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.