Hasičské loučení s prázdninami

25.08.2012 13:00

Dne 25.8.2012 se uskutečnilo v Janově nad Nisou Hasičské loučení s prázdninami. Hlavní organizátorem byla místní jednotka sboru dobrovolných hasičů pod vedením starosty SDH Radošem Morávkem a velitelem jednotky Radkem Nagy.

Akce pro pořadatele začínala v 8 hodin ráno u hasičárny, kde se vše připravovalo a naváželi se věci na Berkovu louku , kde se pak celá akce konala. Samotná akce pro veřejnost probíhala od 13 hodiny. A co zde bylo k vidění? Samozřejmě SDH Janov nad Nisou se svojí technikou a ukázkou techniky hasičského sportu a také stánkem se skvělým občerstvením, psovodi vězeňské služby s ukázkou hledání drog ve věznici a zadržení pachatele služebním psem, ukázka vězeňských aut, profesionální hasiči z Jablonce nad Nisou s ukázkou vyproštění zraněních po bouračce dvou osobních vozidel, hasiči s Jabloneckých Pasek a Lučan nad Nisou se svojí technikou, vodní záchranou službu, letečtí modeláře a  Jablonecké záchranáře pod vedením Miroslava Gorčíka.

Bylo zde i mnoho doprovodného programu pro děti, které mohlY soutěžit o hasičskou uzenku zdarma, dále se mohly svést na laně nebo třeba na koních a velbloudovy.

Tato akce, která se konala prvním rokem se velice povedla a je všem jasné, že příští rok musí být zase. Velké dík a klobouk dolu SDH Janov nad Nisou za skvělou organizaci.

A pár foteček zde 

Pro více foto se podívejte na náš Fb stačí kliknou ZDE

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.